VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Radu Marian: Este important să nu admitem la conducerea primăriilor reprezentații grupărilor criminale, ai Kremlinului și a oligarhilor fugari

„Este extrem de important să nu admitem la conducerea primăriilor din țară reprezentații grupărilor criminale, a Kremlinului și a oligarhilor fugari”. O declarație în acest sens a fost făcută de deputatul Radu Marian în cadrul unei ședințe de lucru cu candidații PAS în localitățile din Rezina la alegerile locale din 5 noiembrie 2023.

În acest weekend am avut o ședință de lucru cu candidații PAS în localitățile din Rezina la alegerile locale, în care am stabilit obiectivele și planul prin care să câștigăm alegerile în acest raion. Este extrem de important să nu admitem la conducerea primăriilor din țară reprezentații grupărilor criminale, a Kremlinului și a oligarhilor fugari. În următorii 4 ani, împreună cu primarii PAS vom face foarte multe lucruri frumoase în localitățile din Moldova, cu suportul guvernului și a fondurilor europene”, a scris Marian pe o rețea de socializare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.