VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

R. Moldova va găzdui Campionatul European de Haltere U15 și U17

Campionatele Europene de haltere rezervate sportivilor până la 15 şi 17 ani se vor desfăşura la Chișinău în anul 2023. Competiţia este programată pentru 6-17 iulie.

Până atunci, în această lună va avea loc Campionatul Mondial de seniori. În Columbia vor face deplasarea halterofilii Marin Robu și Tudor Bratu.

Evenimentul sportiv este organizat de Federația de Haltere din Republica Moldova cu suportul Ministerului Educației și Cercetării.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.