VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

R. Moldova va deține președinția în exercițiu în cadrul Inițiativei Central Europene pentru anul 2023. Grosu: Avem o agendă ambițioasă

Republica Moldova va deține președinția în exercițiu în cadrul Inițiativei Central Europene pentru anul 2023.

În cadrul unei întrevederi cu secretarul General al ICE, Roberto Antoneone, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a subliniat că R. Moldova are o agendă ambițioasă de reforme pentru anul 2023.

 „Este un pas important pentru Republica Moldova, în mod special acum când are statut de țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană. În ultimul an, autoritățile au întreprins pași importanți pentru a schimba lucrurile în Republica Moldova. Vom depune eforturi în continuare în adoptarea legislației necesare în acest sens pentru a îmbunătăți calitatea vieții a cetățenilor noștri și vom reuși cu ajutorul partenerilor noștri de dezvoltare”, a declarat șeful legislativului.

La rândul său, Secretarul General al ICE, Roberto Antoneone, a precizat că președinția în exercițiu în cadrul Inițiativei Central Europene va permite R. Moldova să-și promoveze agenda europeană, dar și va facilita preluarea experienței pe mai multe domenii-cheie, inclusiv cu statele membre UE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.