VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

R. Moldova ar putea beneficia de excluderea tarifelor de roaming în spațiul UE

Republica Moldova ar putea beneficia de excluderea tarifelor de roaming în țările membre ale Uniunii Europene. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Andrei Spînu după întrevederea cu Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Vlad Stoica.

„Am avut o întâlnire cu Vlad Stoica, Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și colegii acestuia, unde am discutat despre suportul pe care ni-l pot oferi astfel încât țara noastră să obțină excluderea tarifelor de roaming în toată UE.

Reprezentanții ANCOM, care sunt și delegați în structurile europene pe domeniul comunicațiilor, ne-au asigurat că vom beneficia de toată asistența grupurilor de lucru și expertiza pe care o dețin astfel încât țara noastră să poată face față acestor schimbări atât din punct de vedere tehnic cât și legislativ”, a scris ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.