VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

R. Moldova a obținut argintul la Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la crap

Republica Moldova s-a clasat pe locul doi la Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la crap care a avut loc în Ungaria, Kaposvar, pe lacul Deseda. La campionatul care a durat 72 de ore, au participat 28 de țări.

Totodată, participanții din Moldova Dany Taran și Pocitari Vasilii au câștigat argintul în clasamentul individual.

Aceasta este prima dată când țara noastră a obținut astfel de rezultate la Cupa Mondială de Pescuit.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.