VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

R. Moldova a câștigat două medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Chimie

Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut două medalii de bronz și o mențiune de onoare în cadrul Olimpiadei Internaționale de Chimie desfășurată la Zurich, Elveția, în perioada 16-25 iulie.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Leo Sprâncean, elev la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din Chișinău și Bianca-Sofia Leahu, elevă la Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău, au obținut medalii de bronz. Mențiunea de onoare a fost obținută de Iulia Teleucă elevă la Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău.

La cea de-a 55-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Chimie au participat 340 de elevi din 87 de țări, Republica Moldova fiind reprezentată de 4 elevi și 2 profesori.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.