VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Putin, departe de un compromis cu Ucraina: Să negociem acum, când au rămas fără muniție, ar fi ridicol

„Este o singură frază și totuși dezvăluie gândirea dictatorului de la Kremlin Vladimir Putin și naivitatea acelor politicieni care cred în negocierile de pace cu Rusia”, scrie Bild, citate de libertatea.ro, despre ultimul interviu pe care președintele rus l-a acordat lui Dmitri Kiseliov, prezentator TV apropiat de Kremlin.

Ucraina suferă în prezent eșecuri pe mai multe fronturi și, așa cum și-au dorit politicienii de stânga și de dreapta, primește prea puține arme și prea puțină muniție. Așa că Putin ar trebui să fie acum pregătit să se angajeze în negocieri. Dar președintele rus are o cu totul altă logică.

„Să negociem acum, doar pentru că au rămas fără muniție, ar fi ridicol din partea noastră”, a spus Putin. Este o singură frază, dar care explică clar că Putin exploatează fiecare slăbiciune militară pentru a ataca și a-și atinge obiectivele. Iar acestea sunt ​​distrugerea Ucrainei și subjugarea poporului ucrainean.

Mai ales că Putin exclude categoric orice fel de încetare a focului.

„Suntem, totuși, pregătiți pentru o conversație serioasă și dorim să rezolvăm toate conflictele, și mai ales acest conflict, prin mijloace pașnice. Dar trebuie să fie clar pentru noi înșine că aceasta nu este o pauză pe care inamicul vrea să o folosească pentru reînarmare, ci aceasta este o conversație serioasă cu garanții de securitate pentru Federația Rusă”. Ceea ce Putin spune cu adevărat prin „negocieri” nu este altceva decât capitularea Ucrainei. Acest lucru a fost dezvăluit recent de Wall Street Journal, care a publicat conținutul documentului pe care Rusia l-a prezentat în primele runde de negocieri, la scurt timp după atacul asupra Ucrainei. În el, Moscova a cerut Ucrainei să-și reducă armata la un minim de luptă, în schimb, Rusia nici măcar nu s-a oferit să se retragă din teritoriile ocupate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.