VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Punctul de trecere a frontierei Leova – Bumbăta și-a reluat activitatea

Update: Punctul de trecere a frontierei Leova-Bumbăta și-a reluat activitatea!

Știrea inițială: Punctul de trecere al frontierei Leova-Bumbăta este temporar întreruptă. Despre aceasta anunță Poliția de Frontieră care subliniază că sistarea are loc din cauza scăderii nivelului de apă în râul Prut.

Sunt efectuate lucrări de mentenanță la podul de pontoane. În context, activitatea de control la PTF Leova-Bumbăta este întreruptă până la încheierea lucrărilor (preconizat până la ora 12:00)”, subliniază Poliția de Frontieră.

Totodată, instituția menționează că în prezent flux de mijloace de transport nu se atestă.

Recomandăm, din timp, să se aleagă un punct de trecere din apropiere: PTF Cahul sau PTF Leușeni!”, se mai arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.