VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PSDE cheamă cetățenii români din R. Moldova să susțină Alianța PSD-PNL la europarlamentarele din 9 iunie

Partidul Social Democrat European îndeamnă toți cetățenii români din R. Moldova să iasă într-un număr cât mai mare la vot, în cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, și să acorde sprijin Alianței PSD-PNL. Apelul a fost făcut astăzi de președintele PSDE, Ion Sula, într-o conferință de presă.

Liderul social-democrat a menționat că în cadrul alegerilor europarlamentare se va decide cursul european de dezvoltare nu doar a Uniuni Europene și țărilor care fac parte din această mare familie, dar și a celor care candidează pentru a obține statutul de membru cu drepturi depline, printre care se numără și Republica Moldova.

„De-a lungul timpului, atunci când Partidul Social Democrat din România s-a aflat la guvernare și a deținut funcții importante în instituțiile europene, a manifestat mereu deschidere și solidaritate față de cetățenii Republicii Moldova. Fie că vorbim de educație, cultură, infrastructură, economie, agricultură, PSD România a fost alături de noi, oferindu-ne sprijin constant. Astăzi, acești prieteni de nădejde sunt cei care continuă să ne susțină în drumul nostru spre integrarea europeană”, a declarat Ion Sula.

Liderul social-democrat a precizat că acum trebuie să facem o alegere responsabilă și corectă, acordând sprijin partidelor și oamenilor care au demonstrat rezultate și fapte concrete pentru noi. Este esențial ca proiectele de susținere pentru toți cetățenii Republicii Moldova să fie continuate.

„Îndemnăm toți moldovenii care dețin cetățenie română, să iasă la vot pe data de 9 iunie, și să acorde sprijin forțelor politice PSD-PNL, care la aceste alegeri participă pe lista comună și care vor continua să ne reprezinte și să fie vocea noastră în Parlamentul European, dar și în Comisia Europeană. Haideți să fim uniți și să votăm cu încredere pentru cei care au demonstrat că sunt alături de noi în cele mai dificile momente. Să votăm pentru o Moldovă prosperă în Europa, sprijinită de România, prin alianța PSD-PNL”, a mai adăugat președintele PSDE.

La rândul său, Secretarul general, Iurie Cazacu, a mulțumit președinților Organizațiilor Teritoriale, primarilor, membrilor și simpatizanților PSDE pentru implicare în campania electorală pentru europarlamentare. El a precizat că echipa PSDE va asigura în continuare informarea moldovenilor care dețin cetățenie română despre importanța alegerilor europarlamentare, prezentarea materialelor despre platforma electorală și candidații Alianței PSD-PNL pentru Parlamentul European, precum și alte informații relevante pe subiectul dat.

CMF: 41240003

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.