VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PSDE a obținut 103 mandate de primar: „Suntem a treia forță politică din Republica Moldova”

Partidul Social Democrat European a obținut 103 mandate de primar în localitățile țării în urma alegerilor locale.

Într-un comunicat remis presei, PSDE menționează că conform numărului de primari și consilieri raionali a devenit a treia forță politică din R. Moldova.

Adresez cele mai calde felicitări celor 30 de primari social-democrați care au câștigat mandatul în cel de-al doilea tur de scrutin. Rezultatele celor două scrutine demonstrează că aleșii PSDE se bucură de încrederea și respectul cetățenilor pentru competență, responsabilitate și spiritul gospodăresc de care dau dovadă. Suntem a treia forță politică din Republica Moldova, conform numărului de primari și consilieri raionali. Este un rezultat care ne onorează și ne motivează în același timp să muncim și mai mult pentru oameni. Mulțumim tuturor alegătorilor care și-au dat votul pentru noi și promitem să nu dezamăgim. Suntem siguri că prezența largă a social-democraților în administrația publică locală va contribui la dezvoltarea și prosperarea localităților noastre, în beneficiul oamenilor!”, se arată în mesajul transmis de Ion Sula, președintele PSDE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.