VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Protestelor fermierilor din Cahul și Cantemir se alătură și agricultorii din alte raioane

Asociaţia „Forţa Fermierilor” anunţă că zeci de agricultori din raioanele Hânceşti, Căuşeni, Teleneşti şi Criuleni s-au alăturat celor din Cantemir şi Cahul, care protestează de două zile în sudul Republicii Moldova.

Protestatarii au anunțat deja că intenționează să ajungă și la Vama Leușeni. După ce și-au scos utilajele pe şoselele naţionale din mai multe regiuni ale ţării, fermierii spun că sâmbătă şi luni numărul lor va creşte. 

Fermierii vor sprijin, inclusiv financiar, din partea statului, şi sunt nemulţumiţi că până acum nu le-au fost îndeplinite cererile înaintate în timpul protestelor de la sfârşitul anului trecut. 

Reprezentanţii Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare nu au venit, deocamdată, cu o reacţie la aceste nemulţumiri, dar anterior au afirmat că a oferit suficient sprijin fermierilor, iar multe dintre alocații urmează să ajungă treptat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.