VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Protest cu găleți la sediul ANRE din Chișinău

Protest cu găleți fără apă la sediul ANRE din Chișinău. Nemulțumiți de creșterea tarifelor pentru apă și canalizare în mai multe raioane din țară, dar și de scumpirile pentru produse, simpatizanți și membri ai partidelor Șor și comuniștilor au adus căldări goale și au scandat lozinci antiguvernamentale.

Protestatarii au scandat: „Jos guvernarea”, „Tirani, barbari, cărați-vă din guvernare”.

Săptămâna trecută, ANRE a aprobat noi tarife pentru apă şi canalizare: pentru Briceni cu 13 lei mai mari, până la 45 de lei şi 10 bani, pentru un metru cub de apă; pentru Soroca mai mult cu 4,53 lei până aproape de 25 de lei. Iar „Apă-Canal Bălţi” a solicitat un tarif mai mare cu 8 lei și 22 de bani până la 19,30 lei pentru un metru cub de apă. O decizie urmeasă să fie luată pentru Criuleni și Călărași.

ANRE nu a formulat un comentariul legat de acțiunea din fața instituției.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.