VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proiect de 60 de mil. de dolari pentru modernizarea a 200 de școli

Ministerul Educației va beneficia de un sprijin de 60 de milioane de dolari pentru modernizarea condițiilor de instruire în 200 de școli din țară și pentru asigurarea formării continue a profesorilor și directorilor de instituții.

Guvernul a aprobat astăzi inițierea negocierilor privind realizarea Proiectului „Îmbunătățirea calității educației” în Republica Moldova. Programul este finanțat de Banca Mondială și urmează să fie implementat în următorii șase ani.

Proiectul mai prevede că vor fi reabilitate capital 15 școli și 15 grădinițe, iar alte trei licee noi vor fi construite în orașe. Programul va mai asigura materiale moderne de predare și de învățare și de joacă pentru instituțiile de educație timpurie. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.