VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Program special la Vocea Basarabiei de alegeri: Știri din oră în oră și ediții speciale

Duminică, 5 noiembrie, Vocea Basarabiei va informa despre desfășurarea alegerilor locale.

Vocea Basarabiei va relata pe parcursul zilei, din oră în oră, despre cum decurge procesul de vot și tot ce se va întâmpla la secțiile de votare.

La Radio vom avea știri la fiecare oră. La postul de televiziune Vocea Basarabiei, vor fi difuzate trei ediții speciale și trei telejurnale. Jurnalista Valentina Ursu îți dă întâlnire la ora 14:00, la ora 16.00 și la 21:00, în cadrul unor ediții speciale.

Pe pagina web, vor fi publicate cele mai importante și interesante noutăți ale zilei.

Urmăriți-ne și pe voceabasarabiei.md, pe Facebook si pe Instagram.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.