VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Produsele moldovenești, prezentate la o expoziție la Iași. Bolea: Suntem determinați să valorificăm toate oportunitățile oferite de România

Produsele și serviciile moldovenești sunt expuse, astăzi, la Iași, în cadrul celei de-a IV-a ediție a Expoziției ”Republica Moldova Prezintă”.

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, la eveniment participă companiile autohtone, producătorii de mărfuri și prestatorii de servicii din toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri și companii de consultanță.

La eveniment participă și ministrul Vladimir Bolea, care a subliniat că evenimentul reprezintă o reconfirmare a cooperării dinamice și consistente dintre Republica Moldova și România.

Mă bucur să mă aflu astăzi la Iași, alături de agenții economici autohtoni. Apreciem deschiderea autorităților române de a oferi oportunități de promovare a produselor și serviciilor moldovenești pe piața României. Sperăm că evenimentul de astăzi va consolida cadrul de comunicare între agenții economici de pe ambele maluri ale Prutului, ca ulterior să fie intensificate schimburile comerciale și conturate noi parteneriate de succes. Continuăm angajamentul de diversificare a exporturilor și rămânem determinați să valorificăm toate oportunitățile oferite de România, astfel încât să ne bucurăm împreună de realizările obținute”, a transmis ministrul.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași, este o proiectare a evenimentului anual care are loc la Chișinău – expoziția națională ,,Fabricat în Moldova”. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu Primăria Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.