VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proces penal în cazul celor două persoane găsite fără suflare într-o mașină blocată în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco.

Potrivit sursei citate, corpurile neînsuflețite au fost îndreptate pentru stabilirea cauzei exacte a decesului celor două persoane.

Contactată de IPN, consultantul procurorului din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru, responsabilă de comunicarea cu reprezentanții mass-media, a precizat că organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului celor două persoane găsite moarte într-o mașină acoperită cu nămeți în apropierea satului Coșcalia, raionul Căușeni. De asemenea, vor fi examinate acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice.

Două persoane, un bărbat de 63 de ani și o femeie de 64 de ani, au fost depistate luni fără suflare într-un automobil blocat în nămeți în apropriere de satul Coșcalia din raionul Căușeni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.