VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prioritățile Guvernului privind agenda de integrare europeană, discutate de Gherasimov cu ambasadorii statelor UE

Prioritățile Guvernului în ceea ce privește agenda de integrare europeană, inclusiv primii pași pe care îi efectuăm în evaluarea legislației naționale cu cea a UE, au fost discutate de viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, acreditați în Republica Moldova.

De asemenea, părțile au discutat despre implementarea ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene. În acest sens, Cristina Gherasimov a subliniat angajamentul autorităților de a continua reformele în sistemul judiciar și în procesul de deoligarhizare.

Oficiala a mulțumit pentru susținerea constantă oferită, inclusiv în obținerea votului pozitiv pentru lansarea negocierilor de aderare.

„Ne bucurăm să avem cea mai apropiată relație cu UE din istoria modernă a țării noastre și vom continua să dezvoltăm acest parteneriat, astfel încât Republica Moldova să devină stat membru al UE”, a menționat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.