VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prestații sociale în valoare de 290,1 milioane de lei, finanțate de CNAS

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță că astăzi, conform graficului stabilit pentru luna decembrie, a fost executată finanțarea unui șir de prestații sociale în valoare de 290,1 mln. lei.

Potrivit sursei citate au fost finanțate indemnizațiile adresate familiilor cu copii (indemnizaţiile unice la naşterea copilului, indemnizaţiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate, indemnizaţia lunară de suport pentru creşterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni sau a mai mulţi copii născuţi dintr-o singură sarcină), dar și indemnizaţiile paternale.

Totodată, astăzi își pot ridica banii și beneficiarii de compensaţii destinate participanților la lichidarea avariei de la C.A.E. Cernobîl, indemnizații viagere și beneficiarii de ajutor de șomaj, etc.

Reamintim că, deținătorii de card bancar își pot ridica banii de la instituţiile bancare, iar ceilalți beneficiari – din orice oficiu poştal, indiferent de domiciliu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.