VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președintele Parlamentului, în discuții cu șefa Misiunii OSCE în R. Moldova: „Sarcina noastră principală este să păstrăm stabilitatea și pacea”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Kelly Keiderling, șefa Misiunii OSCE în țara noastră, care a revenit în Republica Moldova după o pauză de 14 ani.

Șeful legislativului s-a referit la ultimele evenimente ce țin de securitatea regională afectată de războiul Rusiei contra Ucrainei și impactul asupra țării noastre, în special, în regiunea transnistreană. „Sarcina noastră principală este să păstrăm stabilitatea și pacea. Actualul context regional impune necesitatea instituirii unor noi platforme de dialog pe problematica transnistreană”, a menționat Igor Grosu.

Totodată, Președintele Parlamentului și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu situația complicată a drepturilor omului în raioanele din stânga Nistrului. Șeful legislativului a subliniat că Republica Moldova respectă integritatea teritorială și suveranitatea altor țări și cere să fie respectate și hotarele noastre recunoscute internațional.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.