VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Recean s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului UE pentru Europa de Est și Asia Centrală

Reprezentanții Consiliului UE au apreciat progresele înregistrate de Republica Moldova în realizarea cerințelor rămase în cadrul etapelor formulate de Comisia Europeană în Pachetul de extindere pentru anul 2023. Subiectul a fost abordat de premierul Dorin Recean în cadrul întrevederii cu membrii Grupului de lucru al Consiliului Uniunii Europene pentru Europa de Est și Asia Centrală.

În cadrul întrevederii, premierul Dorin Recean a menționat că Guvernul continuă să implementeze reformele necesare și să accelereze procesul de integrare europeană și a discutat despre referendumul de pro-UE din toamnă. 

În același timp, prim-ministrul a subliniat că Guvernul își concentrează eforturile asupra promovării unor politici macroeconomice orientate spre stabilitate și reforme care să favorizeze redresarea și creșterea economică.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.