VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Dorin Recean pleacă în Ucraina: Agenda vizitei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, va efectua o vizită în Ucraina.

Contactat de Vocea Basarabiei, purtătorul de cuvânt al premierului, Daniel Vodă, a subliniat că prim-ministrul Dorin Recean va reprezenta Republica Moldova la Summitul „Platforma Crimeea”, care se va desfășura în Ucraina, pe data de 23 august.

În deplasarea sa în țara vecină, premierul va fi însoţit de vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al agriculturii şi industriei alimentare, Victor Parlicov, ministru al energiei, Andrei Spînu, ministru al infrastructurii şi dezvoltării regionale, și Ruslan Bolbocean, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Agenda vizitei în Ucraina mai prevede discuții cu omologii ucraineni și subiecte ce ţin de fortificarea dialogului bilateral moldo-ucrainean,” a comunicat pentru Vocea Basarabiei, Daniel Vodă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.