VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Dorin Recean, la Atena: Extinderea UE în Europa de Est și Balcanii de Vest este o investiție în pace și securitate

Extinderea Uniunii Europene în Europa de Est și Balcanii de Vest este o investiție în pace și securitate. Declarația a fost făcută de premierul Dorin Recean, care a susținut astăzi un discurs la Forumul Economic anual, organizat la Atena de publicația „The Economist”. 

Șeful Guvernului a afirmat că „Republica Moldova construiește Europa acasă”. „Noi avem un plan de dezvoltare națională clar și definit, care să transforme Republica Moldova într-un stat european și prosper pentru fiecare cetățean”, a declarat premierul, citat de Moldpres.

Dorin Recean a adăugat că autoritățile de la Chișinău consolidează instituțiile democratice, asigură pacea și securitatea, și creează oportunități de dezvoltare pentru cetățeni și investitori.

Totodată, oficialul i-a invitat pe toți cei prezenți la eveniment să ne viziteze țara.

Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde, în perioada 1-2 iulie, o vizită de lucru la Atena. Pe lângă participarea la Forumul anual organizat de publicația „The Economist”, agenda oficialului mai include întrevederi cu președinta Republicii Elene, Ekaterini Sakellaropoulou, și cu omologul său grec, Kyriakos Mitsotakis.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.