VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Dorin Recean, întâlnire cu un grup de moldoveni stabiliți în Grecia

Programele de susținere a revenirii diasporei acasă, dezvoltarea economică a țării, consolidarea eforturilor în procesul de aderare la Uniunea Europeană s-au numărat printre subiectele discutate, luni, de premierul Dorin Recean cu un grup de cetățeni moldoveni stabiliți în Grecia.  

Șeful Executivului a apreciat interesul participanților pentru situația din țara noastră și susținerea parcursului european.  

„Am discutat despre cum construim o Moldovă europeană, dezvoltată și modernă pentru cetățenii noștri, despre sistemul educațional, cel medical și despre reformele pe care trebuie să le implementăm, pentru a asigura condiții bune de trai tuturor cetățenilor”, a menționat premierul.  

Totodată, prim-ministrul Dorin Recean și-a exprimat recunoștința pentru promovarea tradițiilor și valorilor naționale și i-a conferit fondatoarei și dirijoarei corului diasporei din Grecia „Dor de Doină”, Dina Izbișciuc-Șova, Diploma de onoare a Guvernului.  

Pe teritoriul Greciei sunt înregistrați oficial peste 7400 de cetățeni moldoveni. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.