VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Dorin Recean, chemat în Parlament la raport

Șeful cabinetului de miniștri, Dorin Recean, a fost chemat în Parlament pentru a prezenta raportul de activitate al executivului pentru anul 2023.

Raportul este destul de consistent ca volum, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Până acum, premierul a abordat deja un șir de capitole din activitatea Guvernului de anul trecut. Dorin Recean a vorbit despre proiectele de infrastructură, despre programele „Satul European”, despre parteneriatele externe și relațiile cu organizațiile internaționale, despre realizările din domeniul economiei, inclusiv statistica exporturilor și importurilor. De asemenea, Dorin Recean s-a referit la politica internă și la problema transnistreană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.