VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premier Energy: Încă 2.000 de gospodării casnice rămân fără energie electrică

Peste 2.000 de gospodării casnice rămân fără energie electrică la această oră. Despre aceasta anunță ÎCS Premier Energy Distribution SA.

Continuă lucrările de restabilire a furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate Conform informației operative de la ora 12:00 privind restabilirea furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate din data 23 noiembrie din sectorul electroenergetic, informăm că ÎCS Premier Energy Distribution SA a reușit să realimenteze încă opt mii de locuri de consum. La moment rămân fără tensiune circa două mii de consumatori deconectați de la rețeaua de medie tensiune”, anunță instituția.

Totodată, Premier Energy subliniază că echipele operative continuă lucrările de înlăturare a defecțiunilor din instalațiile electrice.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru restabilirea operativă a furnizării energiei electrice către toți consumatorii afectați”, se mai arată în comunicat.

Menționăm că în după-amiază zilei de miercuri, 23 noiembrie, R. Moldova a rămas fără energie electrică, iar vicepremierul Andrei Spînu a anunțat că motivele deconectării sunt bombardamentele Rusiei asupra infrastructurii energetice din Ucraina.

Potrivit deputatului PAS, Radu Marian, bombardamentele rusești în Ucraina au dus la întreruperi de electricitate în R. Moldova pentru că sistemele energetice ale Moldovei și Ucrainei sunt conectate între ele. Astfel, situația din Ucraina a dus la întreruperea automată a unei linii de tranzit care aducea electricitate din România.

Citește și: Precizările Premier Energy după ce R. Moldova a rămas fără electricitate

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.