VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițiștii de frontieră și vameșii, efort comun pentru fluidizarea fluxului în vămi

Polițiștii de frontieră și vameșii anunță că-și vor consolida eforturile în perioada minivacanței de Revelion pentru a fluidiza fluxurile din vămi și pentru a organiza un control operativ.

Potrivit Poliției de Frontieră, va avea loc monitorizarea permanentă a situației fluxului de pasageri și mijloace de transport, în scopul acumulării datelor cu privire la timpii de așteptare, orele și zilele cele mai aglomerate. Va fi suplimentat, la necesitate, numărul de angajați din prima linie de control, prin utilizarea la maximum a forțelor și mijloacelor disponibile.

Urmează să fie folosită la maximum infrastructura punctelor de trecere a frontierei, în acest sens vor fi deschise spre circulație suplimentar artere de control și aplicată, la necesitate, procedura „Revers”.

Polițiștii de frontieră anunță și interoperabilitatea bazelor de date, pentru a facilita activitatea angajaților și a asigura rapiditate în procesarea datelor din actele de călătorie și controlul vamal, formarea echipelor comune și sincronizarea acțiunilor între polițiștii de frontieră și funcționarii vamali, dar și menținute contacte directe cu omologii din România și Ucraina pentru a interveni operativ în orice situație, utilizarea tuturor instrumentelor de comunicare și informare a călătorilor despre situația în punctele de trecere a frontierei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.