VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția prezintă care au fost cele mai frecvente încălcări înregistrate în cadrul scrutinului de astăzi

Din informațiile operative prezentate de către Inspectoratul General al Poliției, până la închiderea secțiilor de votare au fost înregistrate 140 de cazuri de încălcări sau incidente.

Dintre acestea:

–          26 cazuri țin de agitația electorală interzisă;

–          45 cazuri de transportare organizată a alegătorilor;

–          5 situații de bănuială rezonabilă de corupere a alegătorilor;

–          27 cazuri de fotografiere a buletinului de vot;

–          alte 37 incidente privind încălcări ale procesului electoral.

Toate cazurile se examinează de către Inspectoratul General al Poliției.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.