VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Poliția a efectuat razii nocturne la Bălți

Inspectoratul de Poliție (IP) Bălți anunță că în acest weekend a efectuat razii în mai multe cartiere și stații Peco din Bălți pentru previnirea şi combatrea criminalității pe timp de noapte.

Astfel, în vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță în comunitate, descurajării comportamentului delincvent prin prezența polițiștilor și realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, polițiștii au desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă.

Forțele de ordine au patrulat cartierele, străzile și locurile identificate, mai greu accesibile, neiluminate pe timp de noapte, obiective de infrastructură, case și gospodării părăsite, marketuri și stații Peco care prezintă un risc sporit de comitere a infracțiunilor și contravențiilor.

Scopul acestora este de a asigura, prin activităţile desfăşurate, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii, creşterea calităţii serviciului de ordine şi siguranţă publică în beneficiul cetăţeanului. Acțiunile de acest gen vor fi efectuate, în continuare, pentru menținerea, asigurarea ordinii publice şi creșterea gradului de siguranță a cetățeanului”, menționează IP Bălți.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.