VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PMAN, închisă în weekend pentru circulația transportului public

Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va fi închisă, sâmbătă și duminică, pentru circulația troleibuzelor și autobuzelor. Decizia a fost luată în contextul organizării unui maraton de două zile în centrul Capitalei.

Potrivit Primăriei Chișinău, în weekend circulația va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, între Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. 

Troleibuzele și autobuzele care traversează PMAN vor fi redirecționate pe străzile adiacente. Astfel, troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34 vor circula pe str. București în ambele direcții, iar autobuzele de pe liniile nr. 5, 9, 11, 46 vor ocoli Piața Marii Adunări Naționale pe străzile Alexandru cel Bun și București.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.