VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PLDM: Poporul român a demonstrat puterea unității prin actul de acum 106 ani

Partidul Liberal Democrat din Moldova susține, de 27 martie, că R. Moldova poate trece peste toate provocările, numai dacă „acționăm împreună, ca un singur popor”. Formațiunea a transmis un mesaj cu ocazia celor 106 ani de la Actul Unirii Basarabiei cu Regatul României.

„Astăzi, într-o lume marcată de provocări și schimbări rapide, ar trebui să ne amintim cu recunoștință de momentele din trecut care ne-au arătat că unitatea este cheia pentru depășirea oricăror obstacole. Într-o zi ca astăzi, acum 106 ani, poporul român a demonstrat puterea unității prin Unirea Basarabiei cu România. Asemenea acelor vremuri, și acum ne confruntăm cu diverse provocări, însă putem trece peste ele numai dacă acționăm împreună, ca un singur popor. Este esențial să avem înțelepciunea de a ne uni eforturile și de a depăși barierele care ne separă pentru a construi un viitor mai bun pentru toți. Așa cum spunea înțeleptul nostru Nicolae Iorga, „Unitatea este sursa puterii națiunilor.” Generația de astăzi ar trebui să fie ghidată de această povață și să aibă mereu în minte binele și unitatea poporului. Privind spre viitor, să nu uităm niciodată că suntem un neam, că puterea noastră cea mai mare stă în unitatea noastră”, se arată în mesajul PLDM.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.