VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 8.600 de copii, înscriși în clasa I: Câte locuri mai sunt disponibile

În primele două etape, 8.685 de copii au fost înscriși în clasa I, în cele 139 de instituții de învățământ, publice și private, din municipiul Chișinău.

Potrivit Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău, în total au fost depuse 10.566 de cereri. Astfel, în prezent, mai sunt disponibile 1.272 de locuri.

În etapa a III-a, care se va desfășura în perioada 20-30 august 2024, dar în afara platformei www.escoala.chisinau.md, cererile vor fi făcute în mod fizic.

Această etapă vine în ajutorul părinților, care, din varii motive, nu au reușit să depună o cerere în primele două etape”, subliniază sursa citată.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.