VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 700 de fermieri din toată țara se reunesc sâmbătă la Chișinău pentru a discuta despre situația catastrofală din sectorul agrar

Peste 700 de fermieri din toată țara se vor reuni sâmbătă la Chișinău pentru a participa la Congresul Republican al Agricultorilor care va avea loc la Palatul de Cultură al Feroviarilor.

Evenimentul este organizat de Federația Națională a Fermierilor din Moldova și Asociația Forța Fermierilor în legătură cu situația catastrofală în mai multe subramuri ale sectorului agrar.

La forum urmează să vină peste 700 de fermieri din toate raioanele țării, care în mod transparent și democratic vor discuta cauzele declinului agriculturii în ultimii 2 ani și vor formula soluții urgente de salvare a producătorilor agricoli micro, mici și mijlocii și neadmiterea transformării Moldovei în moșia companiilor transnaționale, care distrug satele noastre”, anunță Asociația Forța Fermierilor, care precizează că la Congres a fost invitată conducerea țării, precum și ministru al agriculturii și industriei alimentare și președintele comisiei parlamentare pentru agricultură, care la finele ședinței urmează să primească Rezoluția Congresului cu revendicările fermierilor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.