VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 40 de medici și asistenți medicali din R. Moldova, premiați pentru profesionalism în România

Medicii, asistenții medicali și paramedicii din Republica Moldova care au oferit suport, în lupta cu pandemia de COVID-19, colegilor din România, au fost premiați pentru profesionalism în asistență medicală, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Galei Elitelor Medicale, care s-a desfășurat la Iași.  

Este vorba despre 42 de medici și asistenți medicali, dar și 17 paramedici din țara noastră s-au aflat anul trecut într-o misiune umanitară, la spitalul modular din comuna Lețcani, județul Iași.

Prima echipă, compusă din 22 de medici și asistente medicale, dar și zece paramedici, au ajutat colegii din România la tratarea pacienților infectați cu COVID-19, în perioada 18-31 octombrie 2021, iar cea de-a doua – 20 de medici și asistenți medicali, precum și șapte paramedici, în perioada 1-14 noiembrie.

Menționăm că, Gala Elitelor Medicale celebrează elitele medicinei românești și internaționale pentru profesionalism și performanțe remarcabile în domeniu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.