VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Percheziții la un avocat din capitală: ar fi pretins 15 mii de euro pentru a influența magistrații

Un avocat din Chișinău este cercetat penal de procurorii anticorupție și CNA, într-un dosar de trafic de influență. Avocatul este bănuit că ar fi promis influențarea unor magistrați de la Curtea de Apel Chișinău în schimbul a 15 mii de euro. Potrivit CNA, în prezent, se desfășoară percheziții la domiciliul, biroul și automobilul acestuia din capitală.

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), avocatul ar fi pretins de la o inculpată 15 mii de euro, susținând că ar avea influență asupra unor magistrați de la Curtea de Apel Chișinău, pe care i-ar putea determina să adopte o decizie favorabilă pe dosarul în care era vizată femeia și să-l trimită la rejudecare în prima instanță.

Mijloacele bănești pretinse au fost transmise sub controlul CNA, iar ulterior Curtea de Apel Chișinău a emis hotărârea de a restitui dosarul în cauză în prima instanță pentru rejudecare.

Avocatul urmează să fie cercetat în stare de libertate, urmărirea penală fiind exercitată de către Procuratura Anticorupție.

CNA a publicat stenograma discuțiilor dintre avocat și inclupată:

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.