VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la Nisporeni: Un ofițer de urmărire penală și un ex-funcționar public, reținuți pentru mită de 5.000 de euro

Un ofițer de urmărire penală din cadrul IP Nisporeni și un ex-funcționar public cu statut special au fost reținuți pentru 72 de ore fiind suspectați de corupere pasivă.

Astăzi, procurorii din cadrul Procuraturii anticorupție în comun cu ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, au descins cu percheziții în automobilele, domiciliile și biroul de serviciu a acestora.

Potrivit procurorilor, suspecții au pretins mijloace bănești în sumă de 5.000 euro cu scopul adoptării unor soluții favorabile declarantului.

”În cadrul urmăririi penale au fost efectuate o serie de măsuri speciale de investigații, fiind transmisă persoanei suspecte o parte din suma pretinsă în mărime de 2.500 euro sub controlul procurorilor anticorupție și a ofițerilor SPIA al MAI”, precizează Procuratura.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.