VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la membrii Partidului „Renaștere”. Reacția formațiunii politice 

Campanie represivă împotriva opoziției și o lovitură la normele unei societăți democratice. Astfel califică partidul „Renaștere”  apropiat de Ilan Șor, acțiunile demarate de oamenii legii în care sunt vizați membrii partidului.

Potrivit reprezentanților formațiunii politice, în dimineața zilei de astăzi oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul liderei de partid, Natalia Parasca și a altor câtorva activiști sunt organizate percheziții.

„În locul dialogului cu societatea și cu alte formațiuni politice, Maia Sandu an ales calea presiunii, a agresiei și a persecutării oricăror forțe alternative. Astfel de tactici nu numai că agravează contradicțiile politice interne, dar și destabilizează situația din țară(…). Aceasta este o lovitură la normele unei societăți democratice”, se arată într-o reacție a Partidului ”Renaștere”.

Aceștia susțin că nu se vor lăsa intimidați și nu vor renunța. Partidul a făcut un apel la „comunitatea pentru apărarea drepturilor omului și la cetățenii interesați să se alăture partidului „Renaștere” pentru a lucra pentru binele Moldovei și a scăpa țara de regimul Sandu”.

Reacția partidului vine după ce astăzi, 21 septembrie Igor Grosu a anunțat în cadrul ședinței plenare că în adresa Parlamentului au parvenit mai multe cereri din partea Procuraturii Generale prin care se solicită ridicarea imunității parlamentare a deputaților Irina Lozavan și Alexandr Nesterovschi, membri ai partidului „Renaștere”. Cererile vor fi examinate în cadrul Comisiei juridice a Parlamentului care se va întruni în ședință la ora 13:00.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.