VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Percheziții la Fălești și Bălți: Ce au găsit oamenii legii

Ofițerii Direcției investigații a INI, în comun cu cei ai Direcției „Nord” de patrulare, au efectuat săptămâna trecută 17 percheziții la șapte locuitori ai raionului Fălești și mun. Bălți, implicați în păstrarea și transportarea drogurilor de tip „marijuana”. În urma acțiunilor, oamenii legii au ridicat droguri în valoare de circa 300 mii de lei.

În municipiul Bălți polițiștii au stopat un automobil în care se aflau trei dintre cei șapte suspecți. În urma expertizei narcologice s-a stabilit că șoferul se afla în stare de ebrietate narcotică.

Potrivit oamenilor legii, bănuiții au vârste cuprinse între 29 și 50 de ani. Valoarea drogurilor ridicate, pe piața neagră constituie aproximativ 300 000 de lei.

În continuare polițiștii vor întreprinde acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea faptelor ilicite.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.