VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS dă undă verde aleșilor săi să facă alianțe la nivel local cu oricine, în afară de exponenții grupărilor criminale

Partidul Acțiune și Solidaritate discută deja la nivel raional crearea diferitor alianțe, inclusiv cu partide de stânga și de dreapta. Inițierea negocierilor este confirmată de președintele PAS, Igor Grosu, care susține că aleșii formațiunii au undă verde să coalizeze cu oricine, în afară de ”exponenții grupărilor criminale”.

În cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova, Igor Grosu a declarat că orice alianță, creată la nivel raional, urmează să fie validată sau invalidată de Biroul permanent al PAS.  

„Emoțiile campaniei au trecut, acum trebuie să ne așezăm și noi ne-am așezat la masa de discuții la nivel raional. Discutăm și cu cei care ne-au atacat de pe dreapta. Evident nu putem face coaliție cu grupările criminale organizate, care din păcate au mai reușit să mai obțină un mandat două pe ici-colo. În rest, colegii au libertatea să discute, să analizeze, să vadă calitatea interlocutorilor. Particularitățile politicii la nivel local, raional sunt un pic altele, pentru că oamenii așteaptă rezolvarea problemelor locale și aici diferențele doctrinare un pic se atenuează”, a declarat Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la Radio Moldova.

Totodată, Igor Grosu a lăsat să se înțeleagă că PAS se aștepta la un scor mai bun la alegerile locale, însă, chiar și așa, liderul formațiunii susține că ”învățămintele au fost trase”.

”Le mulțumim alegătorilor pentru votul care ni l-au dat. Nu am să caut acum scuze pentru acest scor. Eu consider că scorul este bunicel, comparând cu scorul altor concurenți. Nu ai cum să faci abstracție de la toate acele provocări la care trebuie să le facem față în continuare, mă refer la criza energetică, criza refugiaților, inflația, creșterea prețurilor, evident că tot asta are un impact și erodează. Noi tragem învățăminte din această experiență. În continuare trebuie să fim empatici, a mai adăugat Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.