VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS a convocat Consiliul Politic Național

Astăzi a avut loc primul Consiliul Politic Național al PAS din acest an. Potrivit liderului formațiunii, Igor Grosu, printre subiectele abordate au fost prioritățile pentru anul 2023, depășirea crizelor și concentrarea pe drumul de reconstrucție al țării noastre

„Continuăm munca, alături de cetățeni, pentru proiectul nostru comun – aderarea la UE”, se arată într-un comunicat al PAS.

Participanții la eveniment au trecut în revistă domeniile prioritare. Printre acestea se regăsesc integrarea europeană și armonizarea legislației naționale cu cea a blocului european, reforma justiției, apărarea și securitatea națională, îmbunătățirea serviciilor de asistență socială, în special la nivel regional, programe de ajutor pentru domeniul de afaceri.

La Consiliul Politic Național al PAS a participat președinta Maia Sandu, dar și premierul Dorin Recean.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.