VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parcul Urban de Autobuze, reînnoit cu 16 vehicule articulate

Alte 16 autobuze articulate, cu parcurs, au ieșit de azi pe străzile Capitalei. Vehiculele rulate au fost cumpărate de Primăria Chișinău din Suedia la un preț de 42 de mii de euro per unitate.

Autobuzele au o lungime de 18 metri şi vor fi repartizate pentru a suplimenta mai multe linii din oraș și spre suburbii. Potrivit Primăriei Chișinău, autobuzele articulate sunt dotate cu rampă pentru accesul persoanelor în scaun rulant, cu sistem de aer condiționat, cu Wi-Fi, GPS și camere video.

În perioada 2020-2022, Primăria Chişinău a cumpărat 174 de autobuze şi 85 de troleibuze.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.