VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pacificatorii Armatei Naționale, în ajutorul șoferilor blocați în nămeți

Militarii din Forțele Mixte de Menținere a Păcii au intervenit pentru a tracta 41 de automobile blocate pe drumurile din localitățile din Zona de Securitate. Pacificatorii au sărit în ajutor cu unitățile de tehnică din dotare.

Potrivit Centrului Operațional de Comandă al Armatei Naționale, ieri seara, pacificatorii din Coșnița și Cocieri au intervenit cu patru unități de tehnică militară pentru tractarea a 41 de automobile blocate pe traseu.

Totodată, militarii au acordat ajutor pentru 27 de persoane, șapte fiind cazate temporar în Batalionul infanterie independent al Forțelor de Menținere a Păcii din Coșnița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.