VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Orarul serviciilor de screening pentru următoarele patru zile: vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din raionul Taraclia

Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) anunță că în perioada 29-30 august și 1-2 septembrie echipele mobile de medici specialişti vor continuă să ofere cetățenilor consultaţii profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, screening-ul glandei mamare va fi efectuat în raioanele Comrat și Taraclia, iar copiilor le vor fi acordate servicii medicale stomatologice în localitățile Budăi și Ciumai din raionul Taraclia.

Screeningul pulmonar prin radiografie digitală mobilă, conform graficului stabilit, va fi reluat din data de 19 septembrie.

Conform CNAM, săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite în jur de 670 de persoane, dintre care peste 400 – screening pulmonar, circa 200 de femei screening mamar, iar aproximativ 70 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.