VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Olanda, gata să ne sprijine în parcursul european

Șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere, astăzi, cu șefa Ministerului Apărării al Olandei, Kajsa Ollongren, demnitar care a întreprins o vizită oficială în țara noastră. Este pentru prima dată când un ministru olandez responsabil de sectorul de apărare vine la Chișinău.

Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul acordat de Regatul Țărilor de Jos în parcursul european al Republicii Moldova. De asemenea, șefa statului a mulțumit Guvernului olandez pentru asistența acordată țării noastre în domeniul securității cibernetice. 

Șefa statului a subliniat importanța consolidării relațiilor bilaterale economice dar și cele în domeniul de securitate și apărare. 

De asemenea, Președinta a remarcat despre necesitatea susținerii Ucrainei pentru asigurarea păcii în Republica Moldova și pe continentul european.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.