VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oficial: În luna octombrie cetățenii au consumat cu 57% mai puțin gaze naturale comparativ cu aceeași lună a anului trecut

În luna octombrie, cetățenii au consumat cu 57% mai puțin gaze naturale, comparativ cu aceeași lună a anului trecut și cu 14.25% mai puțină energie electrică. Despre aceasta anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

”Le sunt recunoscător tuturor cetățenilor noștri pentru că participă la acest efort național de economisire. Unii zic că este nesemnificativă o mică economisire pe care o poate face un om. Dar adunat, efortul fiecăruia înseamnă o țară întreagă care economisește. O țară unită care merge înainte prin toate greutățile. Împreună, om cu om, ajutăm Moldova să rămână liberă și ne apărăm interesul național”, a menționat Andrei Spînu.

Totodată, ministrul anunță că mâine, 8 noiembrie, R. Moldova va avea un dificit de energie electrică de aproximativ 8,2%.
“Continuăm să importăm peste 80% de electricitate din România. Termoelectrica S.A. a început conectarea agentului termic în Chișinău. Vom avea căldură și mai multă energie electrică produsă în țară”, a mai scris ministrul.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.