VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oficial: Câți cetățeni ucraineni se află în prezent în R. Moldova

De la începutul războiului din Ucraina în R. Moldova au intrat 531.499 de cetățeni ucraineni, iar alți 428.085 de ucraineni au ieșit din țară.

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Afacerilor Interne, în țară au rămas 76.704 de ucraineni.

Totodată, în această perioadă pe teritoriul țării noastre au intrat 49.420 de cetățeni ai altor state, dintre care în Moldova au rămas doar 4.666 de străini.

În total, pe teritoriul Republicii Moldova sunt 81.370 cetățeni străini, dintre care 42.613 sunt minori (cetățeni ucraineni și de alte naționalități ce au intrat pe segmentul MD-UA).

Totodată, în perioada 24 februarie-21 august, de către Biroul migrație și azil au fost preluate 8.803 cereri de azil.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.