VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O tânără de 24 de ani, salvată de la înec în parcul Valea Morilor

O tânără de 24 de ani a fost salvată de la înec de salvamarii Stației de salvare din parcul „Valea Morilor”, municipiul Chișinău.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri. Tânăra a intrat în apă și nu a reușit să iasă de una singură. Aceasta a fost observată de salvamari, care au intervenit de urgență.

Ulterior, tânăra în stare conștientă a fost preluată de medicii de la salvare și transportată la spital pentru îngrijiri. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de organele de resort.

În acest context, IGSU atenționează că aflarea în nemijlocită apropiere de bazinele acvatice devine periculoasă în special când pe apa lacurilor se formează podul de gheață, iar temperaturile oscilează între minus și plus.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.