VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O școală nouă urmează să fie construită în Chișinău. Dan Perciun: Se lucrează la identificarea terenului

O școală nouă urmează să fie construită în municipiul Chișinău. În prezent, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova lucrează la identificarea terenului. Despre aceasta a anunțat Dan Perciun, ministrul educației și cercetării, în cadrul unei ședințe comune cu echipa de consilieri municipali PAS din Comisia pentru educației din CMC.

Totodată, potrivit ministrului, 17 școli din Chișinău urmează să beneficieze de proiecte de eficiență energetică din fondul Băncii Mondiale, iar peste 30 de instituții de învățământ din capitală vor fi dotate cu tablete interactive, calculatoare și echipament tehnic.

De asemenea, 67 de grădinițe vor primi suport financiar a câte 6 mii de euro pentru materiale didactice și jucării, iar în 4 grădinițe unele grupe vor fi reparate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.