VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O posibilă dronă ar fi căzut în zona Insulei Mari din Brăila

Autoritățile de la București anunță o operațiune de căutare a Armatei Române într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă.

Potrivit Digi24, sunt mai multe echipe de căutare ale Armatei care au fost trimise în această zonă izolată din Insula Mare a Brăilei. Indiciile pe care le au militarii până acum, cum că ar fi o dronă care s-ar fi prăbușit acolo, au fost oferite de localnici care au filmat aceste imagini cu un obiect luminos. Se și aude ca o dronă. Oamenii din zonă spun că s-ar fi prăbușit pe teritoriul țării noastre. În această situație, Armata a mers în locul respectiv și caută drona sau obiectul care ar fi căzut în România și vor transmite în momentul în care vor ajunge în locul unde a căzut acest obiect dacă este vorba sau nu despre o dronă care provine din războiul din Ucraina. Știm că anul trecut au fost patru astfel de aeronave fără pilot care au ajuns pe teritoriul României. Una dintre ele era o aeronavă fără pilot, o dronă Shahed care avea și explozibil. Restul, spun autoritățile militare, erau drone de supraveghere.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.