VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O pasageră care avea zborul spre Baku și-a ascuns sub haine 50 de mii de dolari

O cetățeană străină a încercat să urce la bordul avionului cu o sumă de bani ascunsă sub haine. În Aeroportul Internațional Chişinău, polițiștii de frontieră și vameșii au efectuat controlul de specialitate al bagajelor și pasagerilor de pe cursa Chișinău- Baku.

Urmare a verificărilor, sub hainele unei pasagere au fost depistate mijloace financiare în numerar, și anume 50.000 USD. Valuta a fost dosită în scopul să nu fie declarată autorității vamale și să fie transportată ilicit. Documentată pe caz este o nerezidentă în vârstă de 41 de ani. Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este investigat în continuare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.