VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă victorie pentru Moldova! Halterofilul Marin Robu a câștigat argintul la Mondiale

Halterofilul Marin Robu a cucerit medalia de argint în proba smuls la Campionatul Mondial din Arabia Saudită, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Halterofilul moldovean a ridicat 173 kg, fiind întrecut de armeanul Andranik Karapetyan (175 kg). Robu a ocupat locul 9 la stilul aruncat cu 197 kg, iar la total s-a clasat pe locul 6, cu 370 kg.

Campion mondial în categoria de greutate 89 kg a devenit iranianul Mirmostafa Javadi (384 kg).

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.